Recenze Miracle-Ear: Co byste měli vědět, než si koupíte - Čeština (2024)

Recenze Miracle-Ear: Co byste měli vědět, než si koupíte - Čeština (1)Sdílet na Pinterest Getty Images/Westend61

Podle National Institute on Deafness and Other Communication Disorders (NIDCD) o15 procent dospělých v USA má potíže se sluchem.

Čím je člověk starší, tím je pravděpodobnější, že se u něj vyvine to, co NIDCD nazývá „znemožnění ztráty sluchu“. To je definováno jako ztráta sluchu 35 decibelů nebo více v alespoň jednom uchu.

Pokud trpíte ztrátou sluchu a chcete si koupit sluchadlo, možná budete chtít zvážit Miracle-Ear.

Miracle-Ear je známá značka s tisíci maloobchodních prodejen ve Spojených státech. Na rozdíl od maloobchodníků, kteří prodávají levnější produkty pro osobní zesílení zvuku (PSAP), jsou zařízení Miracle-Ear skutečnými sluchadly.

Níže se podíváme hlouběji na společnost, její produkty a její pověst.

Pro a proti Miracle-Ear

Zde je rozpis výhod a nevýhod Miracle-Ear.

Co je Miracle-Ear?

Miracle-Ear prodává sluchadla schválená FDA. Můžete si zarezervovat -osobní schůzka na webu Miracle-Ear. Můžete si také vzít bezplatný test sluchu online.

Pokud váš test sluchu ukáže, že by pro vás mohlo být přínosem naslouchátko, můžete zařízení vyzkoušet v nedalekém obchodě. Sluchadla Miracle-Ear si nemůžete koupit online.

Pros

  • Schváleno FDA . Na rozdíl od mnoha center PSAP, která jsou snadno dostupná online, jsou sluchadla Miracle-Ear schválena FDA.
  • Bezplatný test sluchu. Abyste získali nárok na sluchadla Miracle-Ear, musíte podstoupit test sluchu. Test je k dispozici online.
  • Služby celoživotní údržby. Miracle-Ear nabízí několik nepřetržitých služeb, když si koupíte jedno z jejich sluchadel, včetně pravidelného čištění a úprav.
  • Různé možnosti. Miracle-Ear prodává několik modelů sluchadel, včetně doplňků, které se nosí za uchem a uvnitř ucha.
  • Přizpůsobení na míru. Na rozdíl od některých online center tísňového volání jsou sluchadla Miracle-Ear’s přizpůsobena profesionálům.
  • Nevýhody

  • Drahé. Sluchadla na předpis jsou drahá a produkty Miracle-Ear nejsou výjimkou. Společnost však má nadaci, která poskytuje sluchadla těm, kteří si je nemohou dovolit.
  • Pobočky nejsou dostupné všude. Abyste získali úplné posouzení a předpis, budete muset navštívit prodejnu. I když má Miracle-Ear mnoho kamenných obchodů po celé zemi, poblíž vašeho domova nemusí být žádný.
  • Jaké typy sluchadel jsou dostupné prostřednictvím Miracle-Ear?

    Miracle-Ear nabízí několik různých forem sluchadel, včetně:

  • in-the-ear (ITE)
  • receiver-in-canal (RIC)
  • behind-the-ear (BTE)
  • Pokud hledáte neviditelné sluchadlo, rozhodněte se pro zařízení ITE. Jsou tvarované na míru, aby se vešly přímo do vašeho zvukovodu.

    Sluchadlo RIC má reproduktor, který se vejde přímo do zvukovodu. Jsou o něco větší než modely ITE, ale stále jsou přiměřeně diskrétní.

    Sluchadla BTE nabízejí nejvyšší úroveň zesílení zvuku, ale jsou znatelnější.

    Většina různých modelů sluchadel Miracle-Ear je k dispozici v různých formách.

    Mezi speciální funkce zařízení Miracle-Ear patří:

  • Izolace řeči. Zařízení zesilují mluvené zvuky nad ostatní a usnadňují sledování řeči.
  • Kontrola tinnitu. Tato funkce pomáhá přehlušit nepříjemné zvuky, které jsou důsledkem tinnitu.
  • Miracle-EarMINI

    Miracle-EarMINI je k dispozici ve verzích ITE nebo RIC.Obě možnosti jsou malé a diskrétní.

    Nabízejí vlastní modely uší, které vám pomohou najít to pravé. Váží pouze 1 gram a díky své lehkosti jsou elegantní a pohodlnou volbou. Hodnotící škála Miracle-Ear je však označuje jako nízké z hlediska robustnosti – a ukazatele celkové spolehlivosti.

    Miracle-EarMINI také nabízí technické funkce, jako jsou směrové mikrofony, připojení bluetooth a zrušení zpětné vazby.

    Další informace od Miracle-Ear

    Miracle-EarCONNECT

    Řada Miracle-EarCONNECT je vybavena připojením Bluetooth, které vám umožní používat vaše sluchadla jako sluchátka. Můžete se připojit k zařízením, jako je telefon, tablet nebo televize.

    Tato sluchadla jsou k dispozici ve stylech BTE a RIC.

    Váží 2 gramy, jsou těžší než jiné modely, ale vzhledem k technologii si stále zachovávají elegantní velikost. Tato sluchadla jsou k dispozici ve stylech BTE a RIC.

    Jsou vysoce hodnoceny ve všech výkonnostních kategoriích Miracle-Ear, včetně řízení hluku a robustnosti, ale jsou hodnoceny jako střední pro maximální diskrétnost kvůli jejich mírně větší velikosti.

    Další informace o sluchadlech Miracle-EarCONNECT.

    Miracle-EarENERGY

    Zařízení Miracle-EarENERGY mají dobíjecí baterie a připojení Bluetooth. Jsou k dispozici ve stylech RIC a BTE.

    Přestože mají elegantní design, jsou se svými 2,6 gramy nejtěžší z možností. Jsou také technologicky nejpokročilejší z řady Miracle-Ear, což může odpovídat hmotnosti.

    Umístí se vysoko ve všech výkonnostních kategoriích, kromě maximální diskrétnosti, kde se řadí na střední.

    Další informace o sluchadlech Miracle-EarENERGY.

    Miracle-EarEASY

    Sluchadla Miracle-EarEASY, dostupná v RIC a BTE styly, jsou z celé řady cenově nejdostupnější, takže mají méně funkcí. Například nemají připojení Bluetooth, dobíjecí baterie a nejsou vodotěsné. Jsou relativně diskrétní a mají stejnou velikost a hmotnost jako Miracle-EarCONNECT.

    Nemají ani vysoké, ani nízké hodnocení v žádné z výkonnostních kategorií. Pokud si hlídáte náklady a hledáte celkově dobré sluchadlo, může to být nejlepší volba.

    Další informace o sluchadlech Miracle-EarEASY.

    Kolik stojí sluchadla Miracle-Ear?

    Sluchadla Miracle-Ear se liší v ceně v závislosti na úrovni ztráty sluchu, kterou bude nutné opravit, a také na technologii a funkcích, které jsou součástí. Podle jejich webových stránek se cena jejich sluchadla pohybuje mezi 1 000 a 4 000 $. Přesnější informace o ceně mohou být stanoveny po posouzení sluchu.

    Cena sluchadel Miracle-Ear zahrnuje také různé služby, jako je:

  • montáž na míru
  • doživotní následná péče:
  • čištění
  • opravy
  • roční testy sluchu
  • Na většinu modelů se vztahuje 3letá omezená záruka. Pokud s ním nebudete spokojeni, můžete sluchadlo do 30 dnů vrátit.

    Sluchadla Miracle-Ear jsou dražší než většina volně prodejných center tísňového volání. Na rozdíl od PSAP jsou však sluchadla Miracle-Ear schválena FDA.

    Sluchadla na předpis vs. PSAP

    Může být složité rozeznat centrum tísňového volání od naslouchátka na předpis, zejména proto, že některé společnosti prodávají svá centra tísňového volání jako naslouchátka. FDA nereguluje PSAP stejným způsobem jako sluchadla. Zatímco lékařské sluchadlo vyžaduje předpis, PSAP ne. Na rozdíl od sluchadel nejsou PSAP přizpůsobena. Také neléčí ztrátu sluchu. Jsou schopny pouze zesílit zvuk.

    Můžete použít pojištění k nákupu Miracle -Ušní sluchadla?

    Většina poboček Miracle-Ear má velké pojistné plány, ale to nutně neznamená, že vaše pojištění zcela pokryje náklady. Mohou pokrývat pouze jeho část.

    Vždy můžete kontaktovat Miracle-Ear a kontaktujte svého poskytovatele pojištění, abyste zjistili dostupné krytí.

    Některá místa Miracle-Ear také nabízejí financování.

    Miracle-Ear má také neziskovou organizaci s názvem Miracle-Ear Foundation. Poskytuje sluchadla lidem bez pojištění.

    Komukvalifikovat, musíte:

  • mít ztrátu sluchu, které by prospělo sluchadlo
  • nemáte žádný jiný způsob, jak získat finanční prostředky na naslouchátko (jako je pojištění, Medicaid nebo jiné programy)
  • mají příjem domácnosti, který je na úrovni nebo pod federálními směrnicemi o chudobě
  • Pokud si nejste jisti, zda se kvalifikujete pro tento program, kontaktujte Miracle-Ear pro další informace.

    Reputace Miracle-Ear

    Miracle-Ear má vynikající pověst podle následujících kritérií:

  • Miracle-Ear působí na trhu již 73 let.
  • Mají hodnocení A- s Better Business Bureau (BBB).
  • Mají 4,7 z 5 hvězdiček na webuWebové stránky pro záležitosti spotřebitelů.
  • Na firmu není mnoho stížností. Ty, které existují, se většinou týkají propagace, o které někteří zákazníci říkají, že nebyla splněna. Aktualizace však potvrzují, že většina těchto zákazníků nakonec své propagační dárky obdržela.
  • Zákaznické recenze Miracle-Ear

    Recenze sluchadel Miracle-Ear jsou smíšené – jejich recenze na BBB jsou poměrně nízké, ale u Consumer Affairs jsou vyšší. Někteří recenzenti tvrdí, že mají problémy se správným nastavením zařízení. Jiní hlásí, že slyší otravnou zpětnou vazbu. Někteří lidé mají také potíže s tím, aby sluchadla správně seděla, i když několik recenzentů poznamenalo, že správné nastavení může trvat několik měsíců.

    Hodnocení Consumer Affairs ocenilo transparentní a užitečné služby zákazníkům (včetně osobního testování a montáže), vynikající výkon a pokročilé technologické funkce, které usnadňují každodenní používání sluchadel. Zdálo se, že přísné praktiky zákaznických služeb přesahují nákup zařízení, přičemž někteří recenzenti poukazují na to, že Miracle-Ear aktivně reaguje na stížnosti zákazníků.

    Prohlédli jsme si recenze na různých webech, včetně Záležitosti spotřebitelů a všimli jsme si, že Miracle-Ear aktivně reaguje na stížnosti zákazníků.

    Začínáme s Miracle-Ear

    Můžete navštívit web Miracle-Ear a provést bezplatný online test sluchu. Rychlý test vám dá vědět, zda byste měli zvážit provedení osobního testu. Jít na místo je jediný způsob, jak získat sluchadlo Miracle-Ear.

    Osobní zkoušku si můžete naplánovat na webových stránkách společnosti. Během zkoušky licencovaný odborník odebere vaši historii sluchu, zkontroluje vaše uši a provede několik sluchových testů.

    Pokud váš sluchový test prokáže, že byste mohli mít prospěch z naslouchátka, můžete vyzkoušet různá naslouchátka. Můžete také mluvit s personálem, abyste zjistili, která z nich je pro vás ta pravá.

    Pokud se rozhodnete zakoupit sluchadlo od Miracle-Ear, proces nasazování může začít ihned.

    Alternativy k naslouchátkům Miracle-Ear

    Zde je několik dalších možností, které je třeba zvážit při nákupu sluchadel:

  • Widex: Tato společnost má na trhu podobně dlouhou historii a nabízí jak ITE a modely sluchadel BTE. Stejně jako Miracle-Ear ani Widex neprodává sluchadla přímo online, takže zákazníci musí přijít na zkoušku a nasadit sluch. Další informace o Widex.
  • Starkey: Tato značka je známá tím, že nabízí špičkové technologie. Má tři různé modely, z nichž všechny nabízejí připojení k vašim zařízením. Přestože nabízejí online test sluchu, lze je zakoupit pouze po domluvě s jedním z jejich specialistů na nedoslýchavost. Další informace o Starkey.
  • Audicus: Tato společnost zaměřená přímo na spotřebitele se zaměřuje na jednoduchost a cenovou dostupnost. Po online testu sluchu mohou být sluchadla odeslána přímo zákazníkům. Jejich pět sluchadel je na cenově dostupnějším konci cenové stupnice. Zjistěte více o Audicus.
  • Signia: Signia, jeden z nejnovějších výrobců sluchadel na trhu, se zaměřuje na inovace a přizpůsobení. Nabízejí šest různých sluchadel, z nichž každé je navrženo pro konkrétní případ použití. Jejich zařízení nelze zakoupit online. Další informace o Signii.
  • Místní nezávislí prodejci: Hledejte online místní prodejce ve vaší oblasti nebo se zeptejte na dobrá doporučení. Protože se jedná o velmi osobní položku, je důležité získávat informace ze zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
  • Jak si Miracle-Ear vede proti některým svým konkurentům.

    Rok založeníHodnocení BBBLze koupit online?
    Miracle-Ear1948A+ Ne
    Widex1956Žádné hodnoceníNe
    Starkey1967A+ Ne
    Audicus2011A+ Ano
    Signia (ve vlastnictví Sivantons Inc.)2016 A+Ne

    Kdy navštívit lékaře

    Může být obtížné zjistit, zda máte potíže se sluchem. Někdy si toho všimnou vaši přátelé a rodina jako první. Pokud vám lidé často říkají, že je žádáte, aby se opakovali, nebo máte příliš hlasitou televizi, možná by stálo za to promluvit si s lékařem.

    Podobně, pokud zjistíte, že váš sluch není to, co býval, a máte potíže se sledováním hovorů v hlučných prostorách nebo po telefonu, možná budete muset nechat zkontrolovat sluch.

    Proč záleží na tom? Ztráta sluchu může být léčitelná a v některých případech mohou být problémy se sluchem spojeny se základní lékařskou příčinou, která vyžaduje pozornost.

    Časté dotazy ohledně Miracle-Ear

    Je Miracle-Ear renomovaná značka?

    Miracle-Ear existuje již 73 let a má hodnocení A- BBB. Zákaznické recenze jsou smíšené, ale mnozí říkají, že zákaznický servis je prvotřídní.

    Kdo vyrábí Miracle-Ear?

    Italská společnost Amplifon vyrábí sluchadla Miracle-Ear.

    Je Miracle-Ear jedním z nejlepších sluchadel na trhu v roce 2022?

    Miracle-Ear je oblíbená značka sluchadel, ale nejlepší volba pro vás závisí na vašich potřebách a typu ztráty sluchu.

    Takeaway

    Miracle-Ear je renomované sluchadlo poskytovatel s více než 1 000 pobočkami po celých Spojených státech. Schůzku si můžete domluvit online.

    Pokud se rozhodnete pořídit si sluchadlo od Miracle-Ear, zařízení je dodáváno s doživotním balíčkem následné péče.

    Steph Coelho je spisovatel na volné noze s chronickou migrénou, který má zvláštní zájem o zdraví a wellness. Když zrovna neklepe a neklape na klávesnici, pravděpodobně se ponoří do dobré knihy.

    Johanna Sorrentino je spisovatelka, redaktorka a cestovatelka. Její chuť na posilující informace a skvělé vyprávění odpovídá pouze její chuti na sýr a čokoládu. Další informace o ní najdete na johannasorrentino.com .

    Vyslán : 2024-08-29 10:49

    Přečtěte si více

    • Poznatky z ryby mohou pomoci lidem, kteří bojují s poraněním míchy
    • Proč byste měli zvážit zimní úklid
    • Bezpečný a účinný kardioverter-defibrilátor s náplastí
    • Procházení online videí jen zvyšuje nudu: Studujte
    • Diagnostika bolesti u většiny pacientů s dětskou mozkovou obrnou
    • Jaké jsou šance na nákazu HIV po jedné expozici?

    Odmítnutí odpovědnosti

    Vynaložili jsme veškeré úsilí, abychom zajistili, že informace poskytované na webu Drugslib.com jsou přesné a aktuální -datum a úplné, ale v tomto smyslu není poskytována žádná záruka. Informace o léčivech zde uvedené mohou být časově citlivé. Informace Drugslib.com byly sestaveny pro použití zdravotnickými lékaři a spotřebiteli ve Spojených státech, a proto Drugslib.com nezaručuje, že použití mimo Spojené státy jsou vhodné, pokud není výslovně uvedeno jinak. Informace o drogách na webu Drugslib.com nepodporují léky, nediagnostikují pacienty ani nedoporučují terapii. Informace o lécích na webu Drugslib.com jsou informačním zdrojem, který má pomáhat licencovaným lékařům v péči o jejich pacienty a/nebo sloužit spotřebitelům, kteří tuto službu vnímají jako doplněk, a nikoli náhradu za odborné znalosti, dovednosti, znalosti a úsudek zdravotní péče. praktikující.

    Neexistence varování pro daný lék nebo lékovou kombinaci by v žádném případě neměla být vykládána tak, že naznačuje, že lék nebo léková kombinace je pro daného pacienta bezpečná, účinná nebo vhodná. Drugslib.com nepřebírá žádnou odpovědnost za jakýkoli aspekt zdravotní péče poskytované s pomocí informací, které poskytuje Drugslib.com. Informace obsažené v tomto dokumentu nejsou určeny k pokrytí všech možných použití, pokynů, opatření, varování, lékových interakcí, alergických reakcí nebo nežádoucích účinků. Máte-li otázky týkající se léků, které užíváte, zeptejte se svého lékaře, zdravotní sestry nebo lékárníka.

    Populární klíčová slova

    • metformin obat apa
    • alahan panjang
    • glimepiride obat apa
    • takikardia adalah
    • erau ernie
    • pradiabetes
    • besar88
    • atrofi adalah
    • kutu anjing
    • trakeostomi
    • mayzent pi
    • enbrel auto injector not working
    • enbrel interactions
    • lenvima life expectancy
    • leqvio pi
    • what is lenvima
    • lenvima pi
    • empagliflozin-linagliptin
    • encourage foundation for enbrel
    • qulipta drug interactions
    Recenze Miracle-Ear: Co byste měli vědět, než si koupíte - Čeština (2024)

    References

    Top Articles
    Txoag Custodial Login
    Apartments for rent in Nieuwegein, Netherlands - Rentberry
    Buhl Park Summer Concert Series 2023 Schedule
    FPL tips and team of the week: Eze, Fernandes and Mateta should shine this week
    Her Triplet Alphas Chapter 32
    Ink Free News Kosciusko County
    Espn Transfer Portal Basketball
    Public Agent.502
    KMS ver. 1.2.355 – Haste & Tactical Relay
    Scoped Courses - Bruiser Industries
    Old Navy Student Discount Unidays
    Websites erstellen, benennen, kopieren oder löschen
    Giantesssave
    Sauce 423405
    Legend Of Krystal Forums
    Maximise Your Funding: Key Insights on Accounting for Grants
    Craigslis Nc
    Pear Shaped Rocsi
    Toothio Login
    JPMorgan and 6 More Companies That Are Hiring in 2024, Defying the Layoffs Trend
    Cara In Creekmaw Code
    American Flat Track Season Resumes At Orange County Fair Speedway - FloRacing
    Is Slatt Offensive
    Tuition Fee Compensation
    Aluminum Model Toys
    Watch Fifty Shades Darker Online Putlocker
    The Tragic Death Of Nikki Catsouras: The Story Behind The Viral Photos
    Dell Optiplex 7010 Drivers Download and Update for Windows 10
    Craigslist Rooms For Rent Rhode Island
    Teddy Torres Machoflix
    Wayne State Academica Login
    Spain
    Who Is Acropolis 1989? Wiki, Bio, Age, Boyfriend, Net Worth | Biography Lane
    Shaw Funeral Home Vici Oklahoma
    Tsymo Pet Feeder Manual Pdf
    Locals Canna House Deals
    Protegrity Restoration Reviews
    Ew41.Ultipro
    Opsb Pay Dates
    A1.35.3 Spanish short story: Tending the Garden
    7206990815
    South Carolina Craigslist Motorcycles
    Obituaries - The Boston Globe
    Rabbi Raps
    Tapana Movie Online Watch 2022
    Jeep Forum Cj
    Fifty Shades Of Gray 123Movies
    18006548818
    Thekat103.7
    Toxic Mold Attorney Near Me How To File A Toxic Mold Lawsuit Sample Complaint In Apartment Mold Case
    Epaper Dunya
    Dive Sports Bars Near Me
    Latest Posts
    Article information

    Author: Zonia Mosciski DO

    Last Updated:

    Views: 5541

    Rating: 4 / 5 (71 voted)

    Reviews: 94% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Zonia Mosciski DO

    Birthday: 1996-05-16

    Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

    Phone: +2613987384138

    Job: Chief Retail Officer

    Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

    Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.